Wooncadeau

Niets zo leuk als het geven van een origineel wooncadeau waarmee je een huis leuker kunt maken. Afstuderen of iemand gaat op kamers, een verjaardag, Valentijn, iemand een hart onder de riem steken, aanmoedigen, troosten, Vaderdag en Moederdag zijn een aantal van die ideale gelegenheden voor het geven van zo’n wooncadeau. Een sfeervol ingerichte woonruimte…das pas fijn thuiskomen!

 
Er is bij Laif & Nuver voor alle kamers van het huis wel een origineel wooncadeau te vinden: leuke accessoires voor de woonkamer, slaapkamer, of bijvoorbeeld voor in een serre. Laat je inspireren door onze leuke cadeaus! Hieronder vind je een selectie van oa: tekstborden, zinken letters, cadeaubon en nog veel meer leuke cadeau tips. Verwen een dierbare met één van onze originele wooncadeaus.
 
 

Voor de leukste wooncadeaus en accessoires shop je bij Laif & Nuver! Bij ons moet je de winkel beleven en moet je in onze prachtige woonwinkel aan de Vismarkt in Groningen geweest zijn. Onze medewerkers geven je graag advies over inrichting, materialen, maten, etc. Mocht je vragen hebben over onze artikelen, neem dan gerust contact met ons op.