Woonaccessoires

Woonaccessoires zijn essentieel voor een ieder die van decoratieve elementen in zijn huis houdt! Woonaccessoires zijn dé ideale accessoires om je woning meer karakter en persoonlijkheid te geven. Of het nu gaat om landelijke muurdecoratie of om stoere industriële oude meubels, bij Laif & Nuver uit Groningen vind je altijd iets origineels voor die ene plek in huis. Ook voor bijvoorbeeld een stoer cadeau aan de wand kun je uitstekend online bij ons terecht.

 

 
 

 

De woonaccessoires van Laif & Nuver zijn origineel en stoer. Met hippe tekstborden en zinken letters geef je je wand in de woonkamer, badkamer en gang eenvoudig een persoonlijke tint en creëer je vlot een gezellige sfeer. Voor woonaccessoires en woon ideeën kom je gezellig langs in onze altijd sfeervolle winkel, waar elke dag wel iets verrassends nieuw aan wordt toegevoegd.

 

Dé woonwinkel van Noord-Nederland bevindt zich aan de Vismarkt 40 in Groningen! In deze hippe woonwinkel vind je altijd wel een origineel mooi cadeau of een liefdevolle verrassing voor je vriend of vriendin. Ga je een dagje uit en bezoek je Groningen, bezoek dan onze prachtige 260 m² woonwinkel vol woonaccessoires en andere stoere woondecoraties. De foto's op onze site en social media verklappen nog maar een beetje wat voor bijzonders we voor je in petto hebben. Kortom ben je op zoek naar inspiratie of woon ideeën dan is Laif & Nuver zeker het bezoeken waard! Kijk hier voor de openingstijden!